Владимир Димитров: Надиграхме Янтра по всички показатели! Трябваше да си решим мача по-рано

Стефан Ралчев
Момчетата разбраха важността на мача

Владимир Димитров

Струмска слава (Радомир) победи Янтра (Габрово) с 1:0 в мач от 25 кръг на Втора лига. Единственото попадение реализира Борислав Николов секунди след началото на второто полувреме.

„Изключително съм доволен от представянето на целия отбор. Надиграхме Янтра по всички показатели, но отново не успяхме да затворим мача по-рано, за да не треперим накрая. Защото признавам – извадихме късмет, в 85-ата минута гостите спокойно можеше да изравнят, след като удариха гредата, а това беше първият им точен удар в нашата врата“, коментира старши треньорът на радомирци Владимир Димитров пред официалния сайт на клуба.

„При нас проблем се оказва завършващата фаза, където не успяваме да вкараме повече голове, а създаваме голови положения. И в този мач имахме 3-4 сто процентови ситуации. При едната трима футболисти няколко пъти си я подадоха и нямаше кой да я вкара във вратата“, допълни още наставникът.

На въпрос, относно съдийството и коментара на треньора на гостите Велислав Вуцов за неотсъдена дузпа, Владимир Димитров каза: „Прочетох претенциите на Вили, гледах ситуацията няколко пъти. За мен абсолютно няма как съдията да даде дузпа в тази ситуация. Техен футболист опитва да ритне топката, наш играч си слага крака пред него и техният рита нашия в прасеца. Това е ситуацията. Съжалявам, но няма как да има дузпа!“

„Момчетата разбраха важността на мача, от което съм много доволен. И преди съм казвал, че ако играме така, както аз искам и както те могат, много трудно ще бъде на абсолютно всеки отбор да ни победи. Наистина поздравявам целия отбор за раздаването и победата, която постигнахме. Доволен съм, че надиграхме сериозен отбор в лицето на Янтра. Почти не позволихме на гостите да играят, те наистина нямаха точен удар до гредата в последните минути“, завърши Владимир Димитров.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P