ВК Нефтохимик стартира атаката на Шампионска лига срещу Олимпиакос

Стефан Ралчев
Бургазлии завършват срещу Прометей (Днепър)

Европейската конфередация по волейбол публикува на интернет страницата си поредността на мачовете в Група VI на втората фаза на квалификациите за Шампионската лига, в която е ВК Нефтохимик 2010.

От там става ясно, че в първия ден на турнира в румънския град на Дунава – Галац, тимът се изправя срещу гръцкия гранд Олимпиакос. Това е вторият мач за деня на 10 ноември, петък, пише официалният сайт на ВК Нефтохимик 2010.

В следващите два дни – събота и неделя, са ранните двубои, съответно срещу домакините от Аркада и украинския Прометей (Днепър). Началните часове на срещите ще станат известни по-късно.

Нека напомним, че отборът, заел първото място в турнира, се класира със сигурност за груповата фаза на Шампионската лига, където попада в поток А заедно с победителя за последните 3 сезона в топтурнира на континента – Закса Кенджерджин (Полша), Кнак Рьозеларе (Белгия) и Зиратбанк (Турция).

ВК Нефтохимик 2010 може да влезе в групите на ШЛ и ако е вторият отбор с по-добри показатели от подгласниците в двете групи от втория квалификационен кръг.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P