Високи коефициенти?! Слушайте подкаста и специалистите на Букмейкър Рейтинги

Стефан Ралчев
Когато фактите са на лице, няма нужда от повече коментари…

Изминаха едва 4 епизода от подкаста „Прогнози и бонуси“ на Букмейкър Рейтинги. Със сигурност тепърва ще подобряваме нещата, ще изглаждаме детайлите и ще се стремим да ви бъдем още по-полезни.

Може да намерите подкаста в YouTube, както и в следните платформи: SpotifyPodbeanPodomaticSoundcloudSpreakerBuzzsrpoutVbox7 и Dailymotion

Но… какво се случи дотук и защо пиша тази статия. В една от рубриките на подкаста „Изненада на седмицата“ имаме невиждан старт. По-добър дори от феноменалните стартове на Михаел Шумахер навремето, когато заемеше полпозишън.

Мартин Георгиев от екипа на Букмейкър Рейтинги регистрира 4 познати мача от 4 възможни в „Изненада на седмицата“ и не случайно на шега или съвсем на сериозно рубриката може да бъде прекръстена на неговото име…

Виждате четирите мача, избрани от него за всеки уикенд. Безепалационни и четирите. Някои заслужават наистина суперлативи, като например Лийдс – Сити. Макар и с двоен шанс 1Х, прогнозата си заслужава. Не всеки ще дръзне да търси изненада срещу „гражданите“ на Пеп Гуардиола. И така седмица след седмица – вече четири поред, Мартин праща всичко в мрежата.

Дано не го урочасаме, защото особено след последния епизод на подкаста и поредното попадение, „заваляха“ доста поздравления към него от нашите читатели.

Със сигурност всяка серия си има край, надяваме се все пак при първата грешка все пак да проявите разбиране – дори и Мартин може да сбърка в рубриката „Изненада на седмицата“…

Слушайте подкаста в нашия YouTube канал – ТУК

Четирите поредни успешни прогнози на Мартин Георгиев:

Лийдс – Сити (1Х) – 3.40
Валенсия – Уеска (Х) – 3.30
Босна и Херцеговина – Нидерландия (Х) – 4.30
Евертън – Ливърпул (Х) – 4.10
*Заб.: Коефициентите са от петък, часове преди записа на подкаста.

Мартин Георгиев (вляво)

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P