Висок коефициент според Winbet за Гол/Гол на Франция – Дания

Стефан Ралчев
Двата тима играят тази вечер от 21:45 часа в Лига на Нациите

Франция срещу Дания е един от най-интересните мачове от турнира Лига на Нациите в днешния ден. И двата тима имат визи за Световното в Катар, като спечелиха безапелационно своите групи.

Дания направи истински фурор по пътя към Мондиала. Червения динамит стартира с 8 поредни победи и голова разлика 27:0… И след домакина Катар и Германия стана третият класирал се отбор за Световното. Едва в последните си два мача датчаните допуснаха един гол и то от.. Фарьорските острови (победа с 3:1). В последната си квалификация в групата, която бе без значение за Дания, загубиха от Шотландия с 0:2.

За двубоя тази вечер Winbet Ревю дава доста висок коефициент за един от най-популярните пазари, а именно Гол/Гол. Ставката е 2.00 и аз бих я предпочел, тъй като датчаните наистина играят силно в последните мачове.

Франция е в серия от 7 поредни победи във всички турнири и голова разлика 24:4, като тимът записа доста изразителни победи с 8:0 над Казахстан и 5:0 в последната си контрола – срещу Южна Африка.

За последно двата тима играха на Световното първенство през 2018 година, когато завършиха наравно 0:0 в груповата фаза. И двата тима излязоха от групите, но Дания отпадна още на осминафиналите от Хърватия след дузпи, докато Франция стигна финала и стана световен шампион.

Изключително любопитното е, че Франция и Дания освен сега в една група в Лига на Нациите, са в една група и на Световното първенство в Катар. Те ще играят помежду си втори мач в групите.

„Ще изиграем два мача срещу тях в Лигата на нациите, а след това се срещаме и на Световното първенство, така че това са 3 мача за пет месеца. Подготвяме се за всички отбори, срещу които ще се изправим. Но аз съветвам Франция също да се подготви, защото имаме много добър отбор и ще бъдем готови да спечелим“, коментира селекционерът на Червения динамит Каспер Хюлманд.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P