Супер висок коефициент от Бетано за Х на Интер – Байерн Мюнхен

Стефан Ралчев
Двата тима играят днес от 22:00 часа българско време

Интер приема Байерн Мюнхен в голямото дерби на днешния ден от групите на Шампионската лига. Двата тима са в една група заедно с Барселона и Виктория Пилзен и самият факт, че един от трите гранда ще трябва да отпадне нажежава обстановката до краен предел.

Букмейкърът Бетано спортни залози дава изключително висок коефициент за равенство между двата тима. Ако смятате, че Х е логичният изход от двубоя, може да се възползвате от ставка на стойност 4.25. Двойката е оценена 1.84, докато победа за Интер се котира на още по-високата стойност 4.01.

Мнозина от любителите на спортните залози опитват и комбиниран залог на Първо полувреме/Краен резултат. Ако се насочите към равенството, може да опитате Х/Х Първо полувреме/Краен резултат, което повишава ставката до супер ниво 7.60… Но пък и чистият Х не е за подценяване, ако разбира се, двата тима направят равенство.

Интер се представя доста колебливо от началото на сезона в италианската Серия А, като допусна две загуби в последните си три мача – от Лацио с 1:3 и в дербито с Милан с 2:3. Нерадзурите допускат доста попадения, което може да изиграе доста негативна роля тази вечер срещу баварската машина.

Байерн Мюнхен малко неочаквано направи две равенства в последните си два мача в Бундеслигата – срещу Борусия Мьонхенгладбах у дома 1:1 и срещу Унион в Берлин също 1:1. И някои от критиците веднага съзряха леки проблеми в състава на иначе доминиращия Байерн Мюнхен.

Любопитното е, че двата тима играха за последно помежду си на осминафиналите в Шампионската лига през пролетта на 2011 година. Тоест вече повече от 10 години не са се срещали в турнира. Тогава Байерн Мюнхен спечели гостуването си с 1:0 в Милано, но Интер върна успеха с 3:2 в Мюнхен и така елиминира баварците.

Преди тези два мача, двата тима играха на финала за трофея през 2010 година, когато водени от Жозе Моуриньо нерадзурите спечелиха с 2:0 и грабнаха трофея в Шампионската лига.

А първите им два двубоя са през есента на 2006 година в групите, когато Байерн печели с 2:0, а ответният мач завършва наравно 1:1.

Тоест, от 5 официални мача в Шампионската лига, двата тима имат по 2 победи, а един завършва наравно. Интер обаче има огромното предимство – спечелен трофей срещу Байерн и елиминиране на осминафиналите.

През 1988 година обаче двата отбора играят и в турнира за Купата на УЕФА, когато отново на осминафиналите Интер печели първия сблъсък в Мюнхен с 2:0, докато Байерн постига успех с 3:1 в ответния мач в Милано и така продължава напред.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P