Много висок коефициент от Бетано за Х на Динамо Киев – Бенфика

Стефан Ралчев
Може да се възползвате и от опцията 0% марж за събитието

Динамо Киев посреща Бенфика в мач от плейофите за влизане в групите на Шампионската лига. Двубоят ще се играе на стадиона в Лодз (Полша), тъй като знаете, че на това съоръжение Динамо Киев провежда мачовете си заради войната в Украйна.

Това обаче не попречи до момента на гранда от Киев да елиминира вече два съперника – първо се справи с турския гранд Фенербахче, а след това и с австрийския Щурм Грац.

Бенфика се включи по-късно в квалификациите и до този момент се справи единствено със съпротивата на датския Мидтиланд след две убедителни победи с 4:1 и 3:1.

Букмейкърът Betano залози дава категорично предимство за гостите от Португалия, което прави коефициентите за равенство и единицата да получават доста високи стойности. Равенството е оценено с 4.40, докато единицата е дори 5.87. Победата за Бенфика се котира на 1.66.

Може да се възползвате от опцията 0% марж за това събитие, което означава, че букмейкърът не прибира печалба под формата на комисиона, а цялата печалба от коефициентите отива при вас.

Освен това Бетано предлага и няколко възможности за Завишени коефициенти, едно от които е Бенфика да отбележи и в двете полувремена, като ставката е 3.20 (преди това 2.55), а другата опция е един Създай залог с обща ставка 6.40.

За последно двата тима се срещнаха един срещу друг именно в групите на Шампионската лига, когато първата среща завърши наравно 0:0 в Украйна, а реваншът бе спечелен от Бенфика с 2:0. Двата съперника имат още две срещи в групите на Шампионската лига – през есента на 2016 година, които завършват с две победи на Бенфика с 2:0 и 1:0.

Любопитното е, че Динамо Киев няма загуба в три поредни мача „у дома“ в Лодз, докато Бенфика е в серия от 4 поредни победи от началото на сезона в двата турнира – двата мача с Мидтиланд в квалификациите на ШЛ и 2 победи в португалското първенство.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P