Везенков титуляр и с 13 точки при победа на Сакраменто

Стефан Ралчев
Кралете надвиха Юта със 116:113

Александър Везенков вкара 13 точки и добави 6 борби за малко под 19 минути игра в контролата на Сакраменто срещу Юта, която „кралете“ спечелиха със 116:113. Българинът започна като тутиляр за втори път, откакто е в NBA, а и се отчете и с първата си забивка.

Четете нашите прогнози за футболни мачове

Това бе последна контрола преди началото на сезона в NBA, а Сакраменто прекъсна серията си от 4 поредни загуби. Освен всичко Везенков се отчете и с 3 тройки в мача.

Най-добре българинът се представи в третата четвърт, когато реализира 10 точки, но пък в защита той имаше проблеми с опазването на Симоне Фонтекио.

Везенков завършва предсезонната подготовка средно с 6,8 точки на мач, 4,2 борби при 38% точна стрелна от игра и 27% от тройката.

Реално това бе втори мач, в който Везенков започва в титулярната петица, като преди това той излезе със старта на мача срещу ЛА Лейкърс.

Първият мач за Сакраменто за сезона е следващия четвъртък срещу Юта от 4:30 часа българско време, а мачът ще се играе в Делта Сентър в Солт Лейк Сити.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P