Везенков блести пред погледа на шефовете на Сакраменто

Стефан Ралчев
Българинът отново на висота в местното първенство

Олимпиакос постигна 19-ата си победа през настоящия сезон в гръцкия елит, като остава единственият непобеден тим в първенството. Александър Везенков и съотборниците му сразиха Лаврио със 103:75 (29:18, 25:30, 25:15, 24:12) като гости в отложен мач от 15-ия кръг на шампионата.

Четете в БР футболни прогнози от специалисти

В залата на Лаврио бе забелязан вицепрезидентът на Сакраменто Кингс Фил Джабур, който е пристигнал в Гърция с ясната цел да изгледа представянето на Везенков. Пред погледа на шефа на „кралете“ Спортист №1 на България за миналата година показа класата си и финишира с 18 точки, 7 борби, 4 асистенции и 1 открадната топка за само 20 минути, прекарани на терена. При стрелбата си звездата на Олимпиакос бе 8/12 от игра и 2/3 от наказателната линия.

Така грандът от Пирея, който вече си осигури лидерската позиция в редовния сезон, увеличава баланса си за кампанията до 19-0 и ако спечели оставащите си три мача, ще завърши редовната фаза без нито едно поражение.

В петък Везенков и Олимпиакос продължават борбата за първото място в Евролигата с гостуване на Партизан. Срещата ще се проведе в „Щарк Арена“ от 21:00 часа българско време.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P