Весела Лечева: От ЦСКА са се съобразили с изискванията за стадиона

Стефан Ралчев
Искам този проект да не остане на хартия, а да е реалност

Служебният министър на младежта и спорта Весела Лечева сподели, че е била запозната от ръководството на новосъздаденото дружество „Спортни имоти Българска армия“ с проекта за реконструкцията на стадион „Българска армия“.

win bet предлага атрактивни коефициенти за мачовете на ЦСКА в Първа лига

„Ние сме партньори, съакционери с ПФК ЦСКА, и нашето желание е да изградим един модерен стадион. Миналата седмица направихме среща с инвеститора, показаха пред нас проекта.

Виждам, че са се съобразили с енергийната ефективност, с изискванията, на които трябва да отговаря едно модерно спортно съоръжение“, коментира Лечева и добави: „Аз се надявам и следващите стъпки, които предстоят да завършат успешно, така че този проект да не остане на хартия, а да се превърне в реалност“.

На въпроса дали първата копка ще бъде направена в нейния мандат, или в такъв на следващ министър, Лечева отговори: „Няма значение кой ще направи първата копка. Аз не участвам в такова състезание и никога не съм го правила.

Искам да оставя работещо дружество с разписани ясни стъпки. Моята задача е да има добър и работещ проект заради феновете на ЦСКА и гражданите на столицата“.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P