Венци Стефанов пак надигна глас: Чупят, палят, беснеят… 100 лева билет за следващия мач с ЦСКА

Стефан Ралчев
Отмениха ни гол по престъпен начин, допълни президентът на белите

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов остана разочарован след поражението с 0:2 от ЦСКА. Босът на най-стария столичен клуб порица поведението на агитката на гостите, която през второто полувреме започна да чупи седалки в своя сектор и запали огън.

Bet 365 винаги предлага атрактивни коефициенти за мачовете от Първа лига

„Искам да попитам къде е полицията?! Какво е това нещо?! Чупят, палят, беснеят. Защо?! Счупени са около 800 седалки. Това знаете ли колко пари излиза – между 45 000 и 50 000 лева. Новите седалки и техният монтаж. Да, клубът-гост ще плати, но някога във времето. ЦСКА още не са си платили за щетите от предния мач. Левски – и тях ги чакаме още. Никой още не е платил нищо. За следващото гостуване на ЦСКА на нашия стадион билетите ще струват по 100 лева, колкото ще е цената и за Левски. Който иска, да си плати и да дойде да гледа.

Иначе крив мач отвсякъде! Каквото и да си говорим, крив мач. Само не разбрах защо ни отмениха гола. За мен топката се удря във футболиста на ЦСКА, след което влиза във вратата. Вие не мислите ли така? Защо не ни признаха гола, не знам. Отново престъпно отсъждане на хората от VAR. Какво да ви кажа повече. При техния отменен гол се видя ясно, че има засада“, сподели босът на Славия пред Спортал.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P