Венци Рагин №1 при победа на шампионите

Стефан Ралчев
Нефтохимик спечели с 3:1 срещу Берое

За втори път този сезон след Стеван Симич централен блокировач на ВК Нефтохимик 2010 бе избран за Играч на мача в първенството на страната.

Този път приза получи Венцислав Рагин, който завърши със 7 точки при успеха с 3:1 над Берое в Стара Загора – 4 от атака и 3 от блокади! Ето какво каза той пред камерата на МАКС СПОРТ 3, съобщава официалният сайт на ВК Нефтохимик 2010.

„Мисля, че главната задача бе да извадим от мача Спас Байрев, защото за никого не е тайна, че той е барометърът на Берое. Аз лично много се радвам, че новият треньор Мартин Стоев ми гласува доверие. Краси Георгиев – другият център, също има много точкови блокади. Тренировките и мачовете през последните две седмици ни дадоха увереност. Продължаваме да отработваме отделни елементи“, заяви Венци

„Имаме време да се подготвим за мача с ЦСКА. Видяхме, че в последната среща почти бяха победили, но опитните кучета от Дея взеха мача в крайна сметка. Надявам се ние да не стигаме до пет гейма в неделя“, заключи Рагин.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P