Важна информация от Efbet: Официално се отдели от Еврофутбол

«Букмейкър Рейтинги»
Сайтът Букмейкър Рейтинги продължава да ви информира за всичко актуално около живота на букмейкърите у нас. Само при нас може да намерите всички новини, свързани със залозите – не само прогнози, но и новини, анализи, коментари, ВИДЕО проекти. Ето я поредната гореща новина от общността на букмейкърите…

efbet-efu

Мнозина от вас може да не са забелязали какво се появи в сайта на Ефбет. При влизане в акаунта за игра вероятно ви е изскочил прозорец с кратък текст:

“Уважаеми клиенти, във връзка с промяната на името на дружеството Eurofootball Limited на Brobet Limited, ви уведомяваме, че навсякъде в публикуваните и утвърдени от ДКХ задължителни правила и игрални условия името на Eurofootball Limited следва да се чете Brobet Limited.”

С този текст това, което се говори не потвърдено в последните няколко месеца, на практика става факт. Букмейкърът Ефбет официално повече няма нищо общо с Еврофутбол.

Както е известно, досега двете компании вървяха ръка за ръка и бяха неразделни. Дори в Уикипедия все още цялата информация, която фигурира за букмейкъра, е свързана с Еврофутбол. Само допреди няколко месеца пунктовете на Еврофутбол бяха брандирани и с лога на Ефбет, както и обратното – в казина на Ефбет, фигурираше логото на Еврофутбол.

Какво и защо се наложиха промените – публично все още няма информация по въпроса. Факт е обаче, че разделението първоначално бе забелязано по пунктовете за залози, където двете лога започнаха да съществуват самостоятелно, а сега вече потвърждението идва и от Ефбет.

Ефбет съществува с това си име от 2011 година, като преди това носи името BalkanBet. Допреди промените, за които съобщихме, единият собственик е дружество Еврофутбол ООД, което е първият български наземен оператор, лицензиран за тази дейност. Другият е фирма „Галиция“ ООД, която има за предмет на дейност предприемачество и строителство.

Поне според информацията в Уикипедия в основата на създаването на Еврофутбол през 1993 година стои Стефан Найденов заедно с двамата си сина – Цветомир и Боян. През годините се твърди, че Васил Божков притежава компанията. Сега начело на Ефбет е Цветомир Найденов – единият от синовете на Стефан Найденов.

Ето какво казва Цветомир Найденов в свое интервю през месец септември: „Започнахме с „Еврофутбол“. Баща ми Стефан Найденов е основателят на „Еврофутбол“ – 1990 година още. На 6 октомври 1990 година ни беше първият тираж. Тогава компанията си ни беше семейна – на баща ми, на мен и на брат ми. Аз тогава бях 17-годишен и съм работил от ден 1 за „Еврофутбол“. Започнахме с 9000 долара капитал, с малко бели листа, флумастери – черен, червен, зелен, един калкулатор и така до ден днешен – в „Еврофутбол.

После 2003 – 2004 година видях развитието на онлайн спортните залози и видях, че Малта, като член на Европейския съюз, е европейският хъб за спортни залози. Отидох там, основахме компания аз, брат ми и баща ми – това е днешният efbet. Марката „efbet“ винаги е принадлежала на нашето семейство. Хъб е мястото, където повече европейски онлайн оператори на спортни залагания имат лицензи там, както и ние.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация