Важен футболист може да си тръгне от ЦСКА преждевременно

Стефан Ралчев
Греъм Кери има вариант да разтрогне договора с клуба

По всяка вероятност Греъм Кери ще напусне ЦСКА – София след края на полусезона в родното първенство. Ирландецът вече е провел разговор със собственика на клуба Гриша Ганчев, в който е отправил молба договорът му да бъде прекратен, ако здравословното състояние на съпругата му не бъде подобрено в близките дни преди Коледа, пише „Мач Телеграф“.

УинБет букмейкър дава коефициент 8.50 за победа на ЦСКА срещу Рома днес

Кери бе освободен от ЦСКА – София, за да се прибере в Ирландия, и ще пропусне срещите с Рома и Черно море. Все още няма информация кога халфът ще се върне в България.  Ако се стигне до раздяла между Кери и клуба, халфът вероятно ще си търси отбор на Острова. Не е изключено той да се завърне в бившия си клуб Плимут. Договорът му с „червените“ е до 30 юни 2022 година. 

„Възможно е Кери да не вземе участие повече през този сезон. Ние приемаме нещата такива, каквито са. От морална гледна точка ние нямаме право да го задържим, въпреки че се намираме в много тежка ситуация и точно хора като Кери и Варела са ни много необходими“, коментира Стойчо Младенов.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P