ВАР на Герена за дербито с Лудогорец

Стефан Ралчев
Видео ще има и при гостуването на Левски във Варна на Черно море

От БФС обявиха, че продължават тестването на системата ВАР за различните стадиони у нас и през април. В програмата от избраните мачове попаднаха и два на Левски, пише „Мач Телеграф“. Първо е гостуването на Черно море на стадион „Тича“, с което „сините“ ще подновят официалните си срещи след паузата за националните отбори.

След това ВАР ще стъпи на „Герена“ за дербито с Лудогорец, макар че този сезон разликата между точките е убийствена в полза на шампионите.

Тестове няма да има обаче за битката с ЦСКА, с която „сините“ приключват редовния сезон. Причината за това е, че „Васил Левски“ първи от родните съоръжения получи лиценз за системата.

Нищо че тя няма да се ползва в квалификациите на националния отбор. Със сертификати са още стадионите в Разград, Кърджали и „Българска армия“. На стадион „Вивиком Арена -Георги Аспарухов“ няма да има видео наблюдение, ако Левски запази мястото си във Втората осмица. ВАР ще стартира у нас единствено за двубоите от първата шестица.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P