Въпреки финансовата криза: Левски уреди още един нов

Стефан Ралчев
Джавад Ел Джемили пристига от кипърския Акритас

Левски уреди четвъртото си ново попълнение по време на зимния трансферен прозорец. Днес на „Герена“ ще пристигне мароканецът Джавад Ел Джемили. 20-годишното крило идва от кипърския Акритас.

Палмс Бет предлага високи коефициенти и бонуси

Той ще премине през задължителните медицинки прегледи и ако всичко при тях е наред, ще подпише договор със сините. Двете ръководство са постигнали споразумение по трансфера, като клубът от Острова на Афродита ще си запази 20% от бъдещ трансфер на играча. Преди това на „Герена“ бяха привлечени Кристиан Димитров, Асен Чандъров и Рикардиньо.

Крилото бе дал съгласието си за преминаване на „Герена“, но двете ръководства не успяваха да постигнат съгласие. Разговорите вече са завършили с положителен край и 20-годишният играч напуска тима, воден от Бруно Акрапович и ще облече екипа на сините.

За последно юношата на Еспаньол игра на 10 февруари при равенството 1:1 на Акритас като гост на АЕК Ларнака. Ел Джемили бе на терена 77-минути и бе заменен от бразилеца Дани Араухо. Атакуващият футболист се намира в отлична форма и взе участие в последните три двубоя на кипърския тим. Преди това той бе извън състава за две срещи заради преговорите с Левски.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P