Валери Божинов с първа тренировка със Славия

Стефан Ралчев
Нападателят пред подпис с белите

божинов

Валери Божинов направи първа тренировка със Славия, след като в петък разтрогна официално с Левски. Не е ясно обаче дали той ще подпише с „белите“, въпреки че според запознати това е въпрос на време.

Може да прочетете прогнози за футболни мачове в Букмейкър Рейтинги

„Понеже се появиха какви ли не измислици, нека да уточня нещата. Валери ми се обади и ме помоли да тренира в Славия. Не сме говорили за трансфер, не сме говорили за пари. Звънна ми и вика: „Бате Венци, останах без отбор. Може ли да тренирам при вас.

Веднага му казах, че може, защото е добро момче. Той си тръгна от Левски без да претендира за пари, без да напира за последните си три заплати за разлика от разни други псевдо звезди. Такъв жест в днешно време трудно може да видиш.

Нека Божинов тренира в Славия. Нека Загорчич прецени моментното му състояние. Ако има нужда от нападател, защо да не заиграе Валери при нас. И знаете ли какво – момчето дума не обели предварително за пари, ако бъде одобрен от Заги. Обикновено тия, дето идват на проби, се пазарят като луди“, коментира Венцеслав Стефанов пред БЛИЦ.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P