В Левски вдигат заплататите на младоците

Стефан Ралчев
Това не притеснява ръководството, проблемът са дълговете към НАП

Хосе Кордоба няма да е единственият, който ще се радва на по-добра заплата в Левски през пролетта. Очаква се повишение да получат и младоците, които са неразделна част от първия състав на тима. То обаче няма да е свързано с оферти, както бе при Хосе. Просто играчите сами са го заслужили с посотянството си. Юношите на тима вървят по старото и изпитано правило от „Дрийм тийма“ на Левски, който първи от родните клубове успя да докара химна на Шампионската лига у нас. А то е, че парите скачат, след като и присъствието на въпросните играчи стане по-трайно в отбора.

palms bet бонус код ви дава възможност за допълнителни бонуси и оферти

Както е известно, Пламен Андреев дори успя да се превърне в титулярен вратар, а освен това се сдоби и с капитанската лента. По-епизодични роли играят Марин Петков, Патрик-Габриел Галчев, Асен Митков и Антоан Стоянов. Първите двама обаче вече доказаха, че могат да запълнят всяка дупка в състава.

По-важното е, че въпросното увеличение няма да тежи допълнително на бюджета, защото тези разходи отдавна са залегнали в него. А и треньорът Станимир Стоилов призна, че това не е толкова голям проблем за отбора, а основната тежест в момента са парите, които „сините“ дължат на НАП.

В Левски се надяват, че и друи играчи от школата ще последват примера на споменатите по-горе. Тимът има нужда от попълнения на няколко поста, но не успя да намери решение, така че е логично да обърне поглед към юношите си.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P