В Катар зоват: Арестувайте това подло същество (СНИМКИ)

Стефан Ралчев
Местните недоволни от хърватската фенка Анна Кнол

Най-разпознаваемата фенка на хърватския национален отбор по футбол – сексапилната Ивана Кнол, разбуни духовете на световното в Катар. Тя вдигна градусите още по време на първия мач на „шахматистите“ срещу Мароко, когато се появи на стадион „Ал Байт“ в провокативен тоалет в цветовете на националния отбор.

Футболни прогнози за днес може да прочетете в Букмейкър Рейтинги

Ивана е модел от 18-годишна – Мис Загреб и Мис Хърватия, участва в много реклами и ревюта. Но може би основният й успех е създаването на марката дрехи, с акцент върху бельото – Knölldoll.

Изглежда Ивана е на световното именно, за да популяризира собствения си бранд. Навсякъде е придружена от професионален фотограф.

Не закъсняха обаче и критиките по адрес на едрогърдата госпожица. Катарските фенове бързо осъдиха хърватския модел за разголените тоалети, писаха дори до полицията. „Арестувайте това подло същество и я вкарайте зад решетките до края на дните й“, цитира писмото Croatia News.

Но общественото порицание не е най-лошото. Ивана е изправена пред арест и лишаване от свобода (и може би депортиране) за носене на разголени дрехи на обществени места в арабската страна.

Моделката обаче не спира и предизвиква още повече шум около себе си, критикувайки организацията на турнира. „Това е катастрофа! Съжалявам за всички хора, които не могат да отидат на световното първенство заради най-лошата организация в историята“, написа тя в социалните мрежи.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P