БР Чат

Увеличен начален бонус +30% от Букмейкър Рейтинги и Melbet

«Букмейкър Рейтинги»
Ние от екипа на Букмейкър Рейтинги имаме добра новина за всички наши потребители.

Ето защо е важно да сте част от голямото семейство на Букмейкър Рейтинги. Предлагаме на нашите потребители ексклузивен и увеличен Първоначален бонус от букмейкъра MELbet в размер на 100% до 234 лева!

Вземете от тук увеличения първоначален бонус в размер на 234 лева

Стандартният бонус, който букмейкърът предлага на своите нови клиенти, е 100% до 180 лева, но ако използвате бонус код BRATINGS, получавате увеличен с 30% бонус и така вместо 180 лева, ще разполагате с 234 лева.

Работещ линк за MELbet линк за България

Може да се възползвате от специалната оферта, като трябва да направите регистрация в букмейкъра, при която да използвате вече споменатия от нас партньорски бонус код BRATINGS. Минималният депозит за активиране на първоначалния бонус е само 3 лева и след завършване на регистрацията вие ще имате на разположение увеличен първоначален бонус на стойност 234 лева.

Не забравяйте, че може да получите само един бонус при отваряне на нова сметка в Мелбет. Както и да спазите правилата и условията за “превъртане” на определена сума, за да получите пълния размер на първоначалния бонус.

Бонус сумата трябва да бъде превъртяна общо 5 пъти в залози тип акумулатор (права колонка), като във всеки акумулатор трябва да има минимум по 3 събития (или повече), като поне 3 от събитията в комбо залога да са с минимален коефициент 1.40 (или по-висок).

MELbet предлага и втори стартов бонус – “Бонус за добре дошъл”. При него трябва да направите депозит от минимум 15 лева, за да получите 50 лева безплатен залог.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация