Увеличен начален бонус +30% от Букмейкър Рейтинги и Melbet

«Букмейкър Рейтинги»
Ние от екипа на Букмейкър Рейтинги имаме добра новина за всички наши потребители.

Ето защо е важно да сте част от голямото семейство на Букмейкър Рейтинги. Предлагаме на нашите потребители ексклузивен и увеличен Първоначален бонус от букмейкъра MELbet в размер на 100% до 234 лева!

Вземете от тук увеличения първоначален бонус в размер на 234 лева

Стандартният бонус, който букмейкърът предлага на своите нови клиенти, е 100% до 180 лева, но ако използвате бонус код BRATINGS, получавате увеличен с 30% бонус и така вместо 180 лева, ще разполагате с 234 лева.

Работещ линк за MELbet линк за България

Може да се възползвате от специалната оферта, като трябва да направите регистрация в букмейкъра, при която да използвате вече споменатия от нас партньорски бонус код BRATINGS. Минималният депозит за активиране на първоначалния бонус е само 3 лева и след завършване на регистрацията вие ще имате на разположение увеличен първоначален бонус на стойност 234 лева.

Не забравяйте, че може да получите само един бонус при отваряне на нова сметка в Мелбет. Както и да спазите правилата и условията за “превъртане” на определена сума, за да получите пълния размер на първоначалния бонус.

Бонус сумата трябва да бъде превъртяна общо 5 пъти в залози тип акумулатор (права колонка), като във всеки акумулатор трябва да има минимум по 3 събития (или повече), като поне 3 от събитията в комбо залога да са с минимален коефициент 1.40 (или по-висок).

MELbet предлага и втори стартов бонус – “Бонус за добре дошъл”. При него трябва да направите депозит от минимум 15 лева, за да получите 50 лева безплатен залог.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P