Управленските промени в Локомотив (София) продължават

Стефан Ралчев
Бойчо Величков става технически директор

Управленските промени в Локомотив (София) продължават. “Червено-черните” вече имат нов собственик в лицето на Веселин Стоянов, който взе акциите от Иван Василев.

Така след 9-годишно управление бизнесменът вече документално няма нищо общо с клуба. Той е прехвърлил акциите си на Веселин Стоянов, който е получил и миноритарните дялове на Иво Паргов и Валентин Николов.

Столичните железничари ще имат и нов изпълнителен директор. Досегашният такъв Бойчо Величков ще заема друга позиция. Легендата на Локо и бивш национал става технически директор на клуба. Той ще отговаря и за стадиона, по който също се очаква подобренията, започнати от Иван Василев, да продължат.

В последните дни на съоръжението се поставят банери на новия спонсор – букмейкърска компания, която ще подсигури и част от бюджета на клуба.

Веселин Стоянов е добре познат сред червено-черната общественост, след като бе до Иван Василев от самото начало на рестарта на Локо, който тръгна от окръжните групи през 2015 година.

Досега Стоянов бе в клуба в качеството си на член на Управителния съвет, помагаше и финансово, което самият Василев не криеше в медийните си изяви. С негово участие отборът се сдоби и с нов автобус през 2019-а. Сега той поема изцяло издръжката на футболния тим в Първа лига. Той осигури и бюджет за привличането на новите попълнения Светослав Диков, Юлиан Ненов и Симеон Славчев. Селекцията в Локо продължава.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P