Унгарски гранд хареса футболист на Левски

Стефан Ралчев
Ференцварош следи Андриан Краев

Скаути на Ференцварош са харесали за летен трансфер халфа на Левски Андриан Краев, твърди „Тема Спорт“. Представители на унгарския гранд са били в ложите на стадион „Георги Аспарухов“ по време на полуфинала-реванш за Купата на България срещу Лудогорец. Краев игра много силно в деафанзивен план срещу разградчани и отне доста топки.

Вижте нашето Palmsbet Ревю за повече информация за всички бонуси и промоции на букмейкъра

23-годишният полузщитник е един от най-използваните футболисти от „сините“ през този сезон. Той е бил на терена в 28 мача – 23 за първенство, както и 5 за Купата на България. Той има на сметката си и 2 гола. Бе точен по веднъж в шампионатните мачове на „Георги Аспарухов“ срещу Царско село (3:1) и Локомотив Пд (2:1).

Андриан, който е брат на бившия играч на Левски Божидар Краев, бе привлечен при „сините“ през есента на 2020 година от Хебър. Той бе пробван на няколко поста от треньорските щабове на „сините“ – най-често бе пускан като офанзивен халф, имаше мачове и като централен нападател. Още със завръщането си на „Герена“ Станимир Стоилов промени позицията на Андриан и го върна в центъра на терена, възлагайки му по-дефанзивни функции.

Наред с Краев от Ференцварош са харесали и централния защитник на „сините“ Хосе Кордоба. Панамският национал вече е в полезрението на доста чуждестранни клубове. Изявите му на няколко пъти са наблюдавани на живо от представители на английския Мидълзбро, който е част от Чемпиъншип. Наред с това към бранителя са проявили интерес и от италиански клубове.

Ако на „Герена“ получат добра оферта за Кордоба, то още през лятото ще се стигне до продажбата му.

 

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P