Удар право в целта! 12 познати мача в права колонка и печалба над 16 000 лева

«Букмейкър Рейтинги»
Продължаваме с красивите новини в сайта Букмейкър Рейтинги. До толкова красиви, че правят сериозни експерти в залозите доста богати. Ето още един пример за далновидна политика и… сериозна печалба.

Залогът идва от родния букмейкър Winbet, който не прави компромиси с коефициентите и предлага едни от най-добрите ставки и различни възможности за игра.

Сериозен специалист припомни онова старо правило, за което сме ви разказвали в предишни случаи. Залог в права колонка, солидно количество мачове и в крайна сметка – успех!

Експертът е познал 12 мача от 12 възможни! Това се казва удар право в целта. Събраният от него коефициент е малко над 10. Залогът е 770 евро, а печалбата е 8209 евро. Превърнато в родни български левове това означава над 16 хиляди лева печалба.

Разглеждайки фиша детайлно, ще открием доста подводни камъни, които биха могли да препънат експерта – несъмнено мачовете и на Ливърпул, и на Челси, както и на Ювентус, да не говорим за този на Атлетико Мадрид, бяха най-лесните за “хващане”. Но ето, че нещата са се наредили както трябва…

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация