Удар право в целта! 12 познати мача в права колонка и печалба над 16 000 лева

«Букмейкър Рейтинги»
Продължаваме с красивите новини в сайта Букмейкър Рейтинги. До толкова красиви, че правят сериозни експерти в залозите доста богати. Ето още един пример за далновидна политика и… сериозна печалба.

Залогът идва от родния букмейкър Winbet, който не прави компромиси с коефициентите и предлага едни от най-добрите ставки и различни възможности за игра.

Сериозен специалист припомни онова старо правило, за което сме ви разказвали в предишни случаи. Залог в права колонка, солидно количество мачове и в крайна сметка – успех!

Експертът е познал 12 мача от 12 възможни! Това се казва удар право в целта. Събраният от него коефициент е малко над 10. Залогът е 770 евро, а печалбата е 8209 евро. Превърнато в родни български левове това означава над 16 хиляди лева печалба.

Разглеждайки фиша детайлно, ще открием доста подводни камъни, които биха могли да препънат експерта – несъмнено мачовете и на Ливърпул, и на Челси, както и на Ювентус, да не говорим за този на Атлетико Мадрид, бяха най-лесните за “хващане”. Но ето, че нещата са се наредили както трябва…

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P