Цветана Пиронкова – Серина Уилямс: Коефициенти, прогнози и къде да гледаме на живо

Стефан Ралчев
Очаква ни поредният интересен мач с участието на Цветана Пиронкова.

Българската топ тенисистка се изправя за пореден път срещу американската легенда Серина Уилямс. Двубоят им е осминафинал от подгряващия турнир в Мелбърн преди Аустрелиън Оупън.

Кога започва мачът

Двубоят между Цветана Пиронкова и Серина Уилямс е първи от вечерната сесия на втория по големина корт “Маргарет Корт Арина” и ще започне не преди 09:30 часа българско време сутринта на 3 февруари (сряда).

Къде може да гледаме на живо

Турнирът, на който участва Цветана Пиронкова, се излъчва по каналите на Евроспорт, така че със сигурност зрителите ще могат да го наблюдават. Ако нямате възможност, екипът на Букмейкър Рейтинги ви предоставя напълно безплатно и без регистрация линк за срещата.

Линк за гледане на живо на мача – ТУК

Коефициенти

Съвсем логично Серина Уилямс е топ фаворитът на водещите букмейкъри. Ставките за победа на американката започват от около 1.24 в Palms Bet спортен залог, 1.28 в Betwinner, а в Ефбет може да намерите коефициент 1.30. За Пиронкова съответно коефициентите са следните: 3.60 в Bwin, 3.74 в Палмс Бет, 3.86 в Бетуинър, а в българския букмейкър Efbet ставката е дори 4.00. Може да прочетете главния ни материал за Bwin, където ще намерите още пазари за залог за двубоя.

Интересни са предложенията българската тенисистка да спечели поне един сет в двубоя. В Палмс Бет например тази възможност е оценена със ставка 2.04. Коефициентът не е толкова висок, което вероятно се дължи на факта, че до момента в три от петте мача между двете Пиронкова винаги е печелила минимум по един сет. Това ще бъде мач №7 между Серина и Цветана Пиронкова, като американката спечели пет от тях, а шестият (последен) не се проведе заради отказ на американката на Ролан Гарос. А преди срещата им на Ролан Гарос – три седмици преди това, двете играха на четвъртфинал на US Open, когато българката поведе с 1:0 сета и бе близо до чудото, но Серина обърна резултата и спечели с 2:1 сета.

Прогноза

Предлагам да потърсите пазар, отнасящ се до общ брой геймове в двубоя. От началото на турнира Цветана Пиронкова играе добре и вече постигна две поредни победи (над Самсонова и Векич), като извън тях има още три успеха и така за календарната 2020 година е с пет победи от пет мача. В Betwinner за “Над 20,5 гейма” коефициентът е 1.99, което мисля, че е разумно. Ако не ви се рискува, може да погледнете още една идея по-малко геймове в двубоя – например “Над 19,5 гейма” за 1.73. Ако намерите ставки за брой пробиви в двубоя, може да насочите вниманието си и в тази посока. Серина Уилямс има много силен сервис и смятам, че ще бъде много трудно на Пиронкова да “пробие” сервиса й. Така че може би ще има по-малко пробиви в двубоя.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P