до 200 лв начален

бонус спорт

Вземи бонус

ЦСКА се разделя с трима нападатели

Стефан Ралчев
Бисмарк Чарлс и Дауда Бамба няма да продължат на Армията

ЦСКА е пред раздяла с нападателя Бисмарк Чарлс. Вечно контузеният ганаец така и не успява да спечели доверието на Саша Илич. Треньорът на няколко пъти му даде шансове за изява, както в контролни, така и в официални мачове, но Чарлс не се възползва от тях. Почти сигурно е, че младият нападател ще напусне ЦСКА след края на сезона и в момента кара последните си месеци в най-успешния български клуб.

Направете регистрация в Уинбет за специални бонуси и промоции

Чарлс ще бъде запомнен с гола, който отбеляза срещу Арда във финала за купата преди 2 години. Това е и последното му попадение в официален мач, като след него се отличи с няколко фрапантни пропуска, а появите му на терена бяха епизодични. Ганаецът не се представя добре нито в тренировъчния процес, нито при редките си включвания в игра. По всичко личи, че престоят му в ЦСКА е към своя край.

Друг нападател, Дауда Бамба, подписа с червените за 1+1 сезон, но на този етап няма индикации, че клубът ще се възползва от клаузата му за удължаване на контракта. Радослав Живков също едва ли ще остане на „Армията” след края на сезона. Така може да се окаже, че ЦСКА ще се раздели с трима от настоящите си нападатели през лятото – Чарлс, Бамба и Живков.

Както вече се писа, червените работят усилено по селекцията си и възнамеряват да привлекат 4-5 нови футболисти, сред които таран и централен защитник.

Днес към тренировките на отбора трябва да се присъединят и националните състезатели. Тази седмица тимът тренира от 11:00 часа всеки ден на клубната си база в Панчарево. Отборът играе първо с Черно море за купата, а след това му предстои шампионатен мач със Славия на стадиона в квартал „Овча купел”.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P