ЦСКА се измъкна от снежните преспи и победи Славия

Стефан Ралчев
Али Соу реализира единственото попадение в двубоя

ЦСКА победи с минималното 1:0 Славия в мач от първия пролетен кръг на Първа лига. Единственото попадение реализира Али Соу в 24-ата минута.

След успеха червените останаха еднолично на второто място с 36 точки, на 3 зад лидера Лудогорец. По-рано през деня Локомотив Пловдив сбърка във Варна и направи само 0:0, като така остана трети с 34 точки.

Двубоят между Славия и ЦСКА бе много тежък заради обилния сняг, който наваля над София. Съдията Никола Попов и отговорните лица обаче така и не решиха, че може да се помисли за евентуалното му отлагане. Да не говорим, че домакините от Славия играха с титулярните си бели екипи на фона на снега, който се сипеше през цялото време.

Белите имаха две възможности за гол, но гредите спасиха вратаря на ЦСКА Густаво Бусато. За „армейците“ дебют направи едно от новите попълнения – Федерико Варела, който се появи като резерва през второто полувреме. Младият Мартин Смоленски също получи няколко минути за изява в края на двубоя, когато замени Георги Йомов.

СЛАВИЯ – ЦСКА 0:1
0:1 Али Соу (24)

 

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P