ЦСКА с намерение да задържи ганаеца на проби

Стефан Ралчев
Треньорският екип на ЦСКА почти сигурно ще даде зелена светлина за задържането на нов футболист.

Става въпрос за офанзивния халф Исах Худа, който вече седмица кара пробен период при червените“. Той дори изкара 23 минути в контролата със Струмска слава, спечелена убедително с 4:0. Худа се появи като резерва и действаше в ролята на дефанзивен халф до Амос Юга. След мача наставникът Бруно Акрапович отбеляза, че качествата на Исах се виждат и че в него има потенциал, но ще се нуждае от още време, за да прецени дали да го остави в тима, добавя Тема спорт.

Може да използвате Уинбет версия за мобилен телефон и да заложите на коефициент 6.40, че ЦСКА ще стане шампион този сезон

Роденият през януари 2002 година Худа е успял да впечатли техническия директор Алън Пардю, който изгледа внимателно контролата в понеделник. ЦСКА е склонен да подпише договор с талантливия младежки национал на Гана до 20 години. Заради голямата конкуренция в първия състав обаче халфът почти сигурно ще бъде преотстъпен през пролетта, за да трупа игрова практика. Ако Худа не бъде пратен под наем в отбор от Първа лига, опция за него ще бъде втородивизионният Литекс.

Понастоящем Исах Худа е играч на БА Юнайтед в родината си. През миналия декември попадна в селекцията на младежкия тим на Гана до 20 години, който спечели турнира Wafu Cup – зона Б, а с това и квота за тазгодишната Купа на африканските нации U20 в Мавритания. Любопитна част от визитката му е и пробният период в датския Мидтиланд през 2019 година.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P