ЦСКА с изненадващ трансфер, намери заместник на Матай

Стефан Ралчев
Червените привлякоха защитник

ЦСКА привлече бранителя Енес Махмутович. През последната година и половина високият 190 сантиметра футболист защитаваше цветовете на украинския Лвов, където записа общо 33 мача с 1 гол и често носеше капитанската лента на тима. Заради настъпилата война местният шампионат беше прекратен, а легионерите в клубовете получиха право от ФИФА да продължат кариерите си на друго място.

Може да опитате Уинбет електронни спортове за още по-атрактивни печалби

Махмутович ще навърши в края на май 25 години. Той е с корени от Косово и Черна гора, но от съвсем малък живее в Люксембург, чийто гражданин е. В тази европейска страна става шампион с Фола Еш, а после преминава в английския Мидълзбро, където основно се изявява в дублиращия тим. На Острова играе също и за Йовил Таун, преди да премине в нидерландския Маастрихт, а след това и в Лвов.

Новото попълнение на червените се изявява като централен защитник. За националния тим на родината си има записани 21 срещи. На практика Махмутович се присъедини към армейците директно от лагер сбора на Люксембург, където имаше повиквателна за контролите със Северна Ирландия и Босна и Херцеговина.

Привличането му цели да засили конкуренцията и даде допълнителни опции в армейската отбрана, където в следващите месеци заради контузия ще отсъства капитанът Юрген Матай. Днес следобед новото попълнение ще направи първа тренировка с новите си съотборници на Панчарево.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация