ЦСКА приема Нефтохимик в телевизионен мач

Стефан Ралчев
Мачът в столичната зала „Васил Симов“ на 17 ноември е от 19:30 часа

Шампионът на страната ВК Нефтохимик 2010 се завръща в българското волейболно първенство с гостуване в София на ЦСКА в петък в 5 кръг на Суперволей!

Мачът в столичната зала „Васил Симов“ на 17 ноември е от 19:30 ч. и ще бъде телевизионен, съобщава официалният сайт на волейболния Нефтохимик. Всички, които болеем за ВК Нефтохимик 2010, можем да го гледаме в пряко предаване по МАКС СПОРТ 2.

Помним какви драми белязаха полуфиналната серия между двата отбора миналия сезон по пътя към шестата титла в историята ни! Дано и сега станем свидетели на волейболно шоу, в което победители сме отново ние!!!

Тимът на Атанас Петров влиза в мача с две победи в досегашните си срещи – 3:1 над Пирин (Разлог) в Бургас и 3:0 над Добруджа в Добрич.

Срещите ни с Раковски (Димитровград) от 2 кръг и с Берое от 4 кръг бяха отложени заради участието ни в квалификациите за Шампионската лига.

Най-титулуваният отбор у нас – ЦСКА, воден от Александър Попов, има две загуби – с 0:3 от Хебър и 1:3 от другия бургаски тим Дея, а спечели двубоите си с Монтана и с Черно море с по 3:0.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P