ЦСКА прати съгледвач на мисия в Бразилия и Колумбия

Стефан Ралчев
Стойчо Стоилов ще гледа потенциални нови попълнения за тима

Бившият главен мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов ще има специална мисия в следващите дни. Той пътува за Южна Америка, където ще наблюдава офанзивни футболисти за лятната селекция на тима.

winbet бонус код ви дава възможност за допълнителни бонуси

Както е известно, Стоилов продължава да участва активно в трансферните процеси в Борисовата градина, макар че от близо две години официално не изпълнява никаква роля в клуба. Той има много солидни контакти в Южна Америка, откъдето през годините доведе десетки играчи първо в Литекс, а след това и в ЦСКА. И този път Бразилия и Колумбия са пазарите, към които от „Армията“ са се насочили. Червените вече имат набелязани конкретни имена, с които Стоилов освен, че ще наблюдава, ще влезе и в конкретни преговори за преминаването им у нас.

Припомняме, че Стоилов бе в Бразилия и в началото на годината, когато гледаше срещи от щатските първенства. Именно тогава той е харесал състезатели, за които сега се връща в страната на кафето. Болшинството от тях играят в местната втора дивизия.

ЦСКА работи много сериозно по селекцията си, като именно Стойчо Стоилов на няколко пъти през пролетта наблюдаваше изявите на опорния полузащитник на Пирин Чебрайлс Макрецкис. В крайна сметка обаче латвиецът ще продължи кариерата си в унгарския Ференцварош. В края на април пък скаутът на червените пътува и до Португалия, като местните медии разкриха, че е изгледал на живо срещата между Порто и Боависта.

Тимът ще се подсили с поне трима -четирима играчи през лятото, като са набелязани и състезатели от Първа лига. Един от тях е левият халфбек на Ботев Пловдив Па Конате. Договорът на гвинееца с канарчетата изтича след края на сезона и няма да бъде подновен, а ЦСКА ще опита да се възползва от това.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P