ЦСКА обжалва наказанието от БФС

Стефан Ралчев
През годините сме се убедили, че от БФС четат дисциплинарния правилник подобно на дявола Евангелието

ЦСКА ще обжалва решението на БФС за наказание от 2 мача без публика. Както е известно, Дисциплинарната комисия към БФС наложи 2 мача без публика наказание на червените заради поведението на публиката в дербито с Лудогорец.

Може да правите Win bet залози на всички мачове на ЦСКА от Първа лига

Ето какво написаха в официалната си страница във Фейсбук от ЦСКА:

„Разбираме, че наказанията за ексцесии трябва да са сурови, но не разбираме докога различните отбори ще бъдат третирани различно. Не разбираме защо докладите на делегата и съдиите с описани инциденти не се качват, за сметка на докладите преди и след мач, които са качени в системата на БФС и в които се говори за „осигурени нормални условия за провеждане на футболната среща“.

Имаме няколко въпроса. Кои са тежко ударените? Колко тежко? Какви са последствията за въпросните лица? Как се очаква да се запознаем със случилото се? В жалбата си ще изискаме да получим цялата налична информация, за да се запознаем с казуса в детайл.

Нима е случайност, че в момент, в който сме на точка разлика от Лудогорец, сме сурово наказани да се хвърлим във войната без нашата армия?! През годините сме се убедили, че от БФС четат дисциплинарния правилник подобно на дявола Евангелието – както намерят за удобно, за когото намерят за удобно.

Нищо не е решено! С вас, “армейци”, ще се борим докрай! Всички действия на кръгове около БФС само ни карат да вярваме още по-силно, че се страхуват от нас“, пишат от ЦСКА.

 

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P