до 200 лв начален

бонус спорт

Вземи бонус

ЦСКА набеляза чех за ново попълнение

Стефан Ралчев
Матей Ханушек отново е вариант за червените

ЦСКА ще стартира лятната си селекция както и през миналата година – с търсенето на ляв бек. Тимът отново има проблеми на този пост, след като стана ясно, че Брадли де Нойер е аут до зимата. Нидерландецът, който бе реабилитиран, след като известно време бе в немилост, ще се оперира в Испания. Причината е, че е скъсал връзки.

win bet предлага атрактивни коефициенти за мачовете на ЦСКА

Той получи сериозната травма при победата с 2:0 над Черно море в Пазарджик. Нидерландецът влезе като резерва, но стъпи накриво извън терена. Защитникът направи опит да продължи, но се оказа, че това няма как да стане. Първоначално се смяташе, че Де Нойер има разтежение, но после се разбра, че нещата са далеч по-сериозни.

Така отново на дневен ред изниква Матей Ханушек. Левият бек бе трансферна цел на “червените” през зимата, но тогава предпочете да отиде в Турция, където бе пратен под наем в Анкарагюджю. Иначе е собственост на Спарта Прага. 29-годишният бранител обаче записа едва 6 мача за столичани, в чиито редици е и Али Соу. Преди няколко месеца чехът отхвърли възможността да продължи кариерата си у нас, но сега два ли ще откаже.

Лошото за ЦСКА  обаче е, че не само губи сериозен играч, но и пари. Интерес към Де Нойер имаше от ЧФР Клуж. А сега на “Армията” ще трябва да търсят футболист на неговия пост, защото алтернативите са Тибо Вион и Галин Минков.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P