ЦСКА на 75!

Стефан Ралчев
Родени за величие, написаха от клуба

ЦСКА празнува своя 75-годишен юбилей. По този повод клубът поздрави своите фенове със специално обръщение в клубния сайт.

промо код ревю за Winbet ви дава допълнителна възможност за още бонуси и промоции

Ето какво написаха „армейците“:

Скъпи армейци,

Днес ЦСКА празнува своя 75-годишен юбилей. 75 години, в които свещените четири букви не спират да палят сърцата ни, да ни карат да се радваме и да плачем, да чакаме с трепет всеки следващ мач, с радостта и разочарованието, които ни носят. Защото сме горди фенове на ЦСКА! А любовта към ЦСКА е по-силна от всяка една трудност. И всеки изстрадан триумф е по-сладък и по-ценен.

Историята на ЦСКА е пълна с успехи, но привържениците винаги са били неотлъчно до клуба и при най-големите радости, и в най-тежките моменти. Времето е отредило на нашия любим отбор винаги да има водеща роля не само в българския спорт, но и на международната сцена. Редица велики състезатели, треньори и ръководители са оставили имената си със златни букви през изминалите 75 години.

Но най-много са имената на тези, които не спират да подкрепят любимците си – на стадиона, пред телевизорите – от Айтос до Чикаго и от Козлодуй до Рио де Жанейро. Благодарение на нашите фенове ЦСКА живее в цял свят и е не просто социален феномен – това е искрена и чиста любов, която минава през граници и континенти!

От създаването си през 1948 г. до сега нашият велик клуб е обогатил витрините на клубния Музей на спортната слава с рекордните 31 шампионски титли и 21 национални купи, гордеем се с 3 полуфинала в Европа и безброй незабравими футболни вечери, които са ни донесли моменти на радост, гордост и величие.

Вярваме, че още много хубави мигове предстоят пред всички нас, които сме свързани с най-успешния български клуб.

Честит рожден ден на нашата спортна любов!

Честит празник на всички привърженици!

РОДЕНИ ЗА ВЕЛИЧИЕ!

САМО ЦСКА!“

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P