ЦСКА мести школата на Панчарево, търси терен в София за най-малките

Стефан Ралчев
Първият отбор ще играе на Националния стадион, докато тече реконструкцията на Българска армия

Детско-юношеската школа на ЦСКА ще бъде преместена на базата в Панчарево, тъй като игрищата пред стадион „Българска армия“ ще бъдат премахнати, когато стартира реконструкцията на стадиона.

Използвайте Winbet Промо Код за допълнителни бонуси и промоции

ЦСКА обаче ще търси и подходящ терен в рамките на София, където да тренират по-малките футболисти от школата, за да бъде удобно за родителите.

„Въпросът с ДЮШ е един от най-важните за клуба. Имаме варианти за временно преместване на школата до изграждане напълно на тренировъчния център в Панчарево“, каза изпълнителният директор на клуба Филип Филипов.

„По-големите възрастови групи ще се преместят окончателно там. Идеята за по-малките подготвителни групи е да намерим терен в София, където да имаме база за техните тренировки, защото е неудобство на родителите на малките деца да ги возят всеки ден до Панчарево. Базата е основен приоритет и ще се направи всичко възможно, за да се направи една функционираща база“, каза Филипов.

Докато тече реконструкцията на Българска армия, първият отбор на ЦСКА ще играе мачовете си на Националния стадион „Васил Левски“.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P