Цифромания: Билетите за последния турнир на Федерер стигнаха до 80 000 евро

Стефан Ралчев
Все още не е напълно ясно дали Маестрото ще участва в турнира

Цените на билетите за последния турнир, в който евентуално Роджър Федерер ще вземе участие, стигнаха космически суми. Най-евтиният струва 2400 евро, а билетите за по-добри позиции на трибуните са от 13 000 до 17 000 евро. Има и билети за места, които са точно до ложата на Федерер и струват… 80 000 евро.

Може да четете футболни прогнози в Букмейкър Рейтинги

Маестрото обяви, че участието му на „Laver Cup“, който ще се проведе през следващата седмица, ще бъде последният професионален турнир в кариерата му. По-рано днес обаче се появи новина от треньора по физическа подготовка, че всъщност участието на Федерер не е категорично сигурно и че ще се вземе решение в последния момент.

„Целта му е да играе малко, но още не знаем дали това ще се случи на сингъл или на двойки“, коментира Пиер Паганини, цитиран от швейцарското издание Блик.

Федерер, който е на 41 години, се оттегля с 20 титли от Големия шлем, 103 титли от ATP Tour и 310 седмици начело в списъка на ATP.

На демонстративния турнир „Laver Cup“ легендарният тенисист би трябвало да бъде част от отбора на Европа, който ще играе срещу останалия свят. В отбора на Европа ще играят още Каспер Рууд, Рафаел Надал, Стефанос Циципас, Новак Джокович и Анди Мъри, а капитан ще бъде Бьорн Борг.

Тейлър Фриц, Феликс Оже-Алиасим, Диего Шварцман, Франсис Тиафо, Алекс де Минор и Джак Сок ще играят за Останалия свят, а капитан ще бъде Джон Макенроу.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P