до 200 лв начален

бонус спорт

Вземи бонус

Цървена Звезда показа на Левски как се прави: Плати 13 милиона евро дългове на държавата

Стефан Ралчев
Една част от дълга ни към държавата е натрупан от предишните ръководства

Сръбският футболен гранд Цървена Звезда изплати всичките си задължения към държавата. За това разкри генералният директор на клуба Звездан Терзич.

Четете в Букмейкър Рейтинги футболни прогнози за деня

Един от най-големите клубове в Сърбия имаше задължения към държавния бюджет в размер на 13 млн. евро. Всички задължения на Цървена звезда са изплатени с парите, които клубът е получил от УЕФА за участието си в Европейските клубни турнири.

“В края на декември 2022 година платихме 5 млн. евро данъчни задължения, а днес още 8 милиона евро. Така общо 13 млн. евро или 1,5 млрд. динара бяха внесени в бюджета на Република Сърбия през този сезон”, обяви Терзич.

„Една част от дълга ни към държавата е натрупан от предишните ръководства, а останалата част се дължи на смущението на пазара поради пандемията от коронавируса. Ние знаем, че плащането на данъка към държавата е най-голямото доказателство за патриотизъм и затова се гордеем, че като отговорни хора изпълняваме задълженията си по този начин. Като спортни посланици на Сърбия, ние сме горди да представляваме страната ни в европейските клубни турнири за седма поредна година”, коментира генералният директор на Звездан Терзич.

В момента Цървена Звезда е едноличен лидер в класирането и е почти сигурният нов шампион Сърбия, който ще участва в следващото издание на Шампионска лига.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P