Цървена Звезда обяви новия си треньор

Стефан Ралчев
Барак Бахар ще води звездашите в групите на Шампионската лига

Барак Бахар

Израелецът Барак Бахар беше представен днес като нов старши треньор на сръбския шампион Цървена звезда (Белград).

Четете в Букмейкър Рейтинги нашите прогнози за мачове

Той подписа днес договор за три години, след като преди това спечели шест шампионски титли в Израел – три с Апоел (Беер Шева) и три с Макаби (Хайфа). 43-годишният бивш защитник обаче показа, че може да се представя на ниво и с малки клубове – през 2014-а година той взе купата на Израел с Апоел (Кирият Шмона).

„Когато ми се обади президентът на Цървена звезда му казах, че ще дойда да работя в Белград, ако ми уреди мач с Новак Джокович. Като юноша съм играл тенис и този спорт никак не ми е безразличен. Да не говорим за възхищението ми към Джокович“, започна новият треньор на „звездашите“.

„Вълнувам се, че съм тук, радвам се, че виждам нови лица, благодаря за посрещането. Знам какъв клуб е Цървена звезда. Президентът Терзич два пъти идва при мене в Израел, за да говорим. Благодарен съм му, че повярва в мене и в екипа ми. Видях музея, впечатлен съм и от феновете на тима. Основните цели за мен са добри резултати в групата в Шампионската лига, важно е да продължа доминацията и в Сърбия, знам, че победите над Партизан са важни, но за мен основната цел е Европа“.

„В последните дни имах много разговори с мениджмънта на клуба. Както вече казах, знам в какъв клуб идвам. Важното е да вдигнем нивото, за да сме готови за Европа. Бил съм вече веднъж в Шампионската лига. Напълно наясно съм какво ни чака. Отборът и така има сериозен потенциал. Ако не вярвах в него, нямаше да дойда“, каза още Барак Бахар.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P