до 200 лв начален

бонус спорт

Вземи бонус

Трусовете в Левски продължават: Мъри заплашил, че не издържа и напуска

Стефан Ралчев
Следващите дни ще бъдат много сериозни, възможно е да се стигне до раздяла

Станимир Стоилов може да напусне Левски за втори път в кариерата си. Сега обаче това ще стане по негово желание. Треньорът бил категоричен, че няма да остане на „Герена“, ако изпълнителният директор Иво Ивков изхвърчи от управата на клуба.

Палмсбет предлага атрактивни бонуси само за мачовете на Левски

Самият Ивков преди няколко дни обяви, че усеща, че дните му в Левски са преброени, тъй като има сериозни различия с Наско Сираков.

Твърди се, че Стоилов е бил готов на решителна крачка преди поредната размяна на удари между Ивков и Сираков. И още преди мача с Ботев Враца е заявил, че повече не издържа и нищо не го спира да си тръгне. Именно това загатнахме в коментар в Букмейкър Рейтинги преди няколко дни – че е твърде възможно при така стеклите се обстоятелства на изключителна криза в клуба Стоилов да обяви, че не може да работи и да си тръгне…

Феновете обаче са успели да го разубедат, че не бива да предприема подобен ход, който в момента може да се окаже пагубен за отбора. Не се знае дали Мъри нама да промени мнението си след мача в Кърджали и да реши, че Сираков ще има достатъчно време по време на паузата на шампионата, за да мисли върху вариантите за нов треньор.

На „Герена“ не били очаровани от възможността Левски да бъде оставен да се оправя без Станимир Стоилов. В настоящия момент трудно някой друг треньор ще успее да влезе в обувките му. Особено, когато зад Стоилов стоят почти всички фенове. Мъри успя да ги обедини след завръщането си и сложи край на раздорите.

За възможността Станимир Стоилов да се раздели със „сините“ загатна и една от фракциите на Левски – QVDP.

„Двамата човека, свършили огромно като количество и качество работа, вместо да получат признаие и благодарност за труда си, са на път да напуснат клуба. Преди да се обединим, трябва да се разделим, за да видим кой кой е. Кой кой вече се вижда и с просто око. По делата се познават хората, не по думите!“, пишат привържениците.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P