Треньорът на Вихрен (Сандански): Просто се нуждаехме от една победа

Стефан Ралчев
Оказах се прав, че ни застигнаха проблеми с контузени футболисти

Старши треньорът на Вихрен (Сандански) Наджи Шенсой коментира победата над Септември (Симитли) с 2:1 през изминалия уикенд от Югозападната Трета лига. Ето какво каза наставникът пред официалния сайт на клуба:

-Господин Шенсой, първа победа след три поредни неуспешни мача. Какъв е коментарът ви?
-Всеки отбор минава през някаква криза. По време на зимната подготовка, когато всички ни засипваха с комплименти, че играем добре и побеждаваме, не бях съвсем спокоен. Знаех, че ако настъпи труден момент с контузени или наказани футболисти, няма да имаме достатъчно играчи за ротация. И се оказах прав… за съжаление! В последните няколко мача имаме огромни проблеми с контузени и на практика разполагам с по 14-15 футболисти, а това няма как да не окаже влияние и върху резултатите.

-И все пак победа срещу гостите от Симитли?!
-Спечелихме, като според мен играхме добре през първото полувреме. Тогава пропуснахме да отбележим още голове и реализирахме само един. След това покачихме на 2:0 през втората част, но допуснахме грешка и гостите намалиха от дузпа в края. През второто полувреме не стояхме толкова добре, колкото през първата част.

-Успокоиха ли се нещата след тази победа?
-На всички е ясно каква ни беше целта този сезон – да станем шампиони в групата. Това няма как да стане, затова се концентрираме върху моментното състояние на отбора. Преди мача казах на футболистите, че просто ни трябва една победа. Независимо с каква игра и дали ще играем красиво – трябва ни победа, за да се отърсим от напрежението.

-И този път дадохте шанс за изява на някои от младите момчета от школата?
-Ситуацията с контузените дава шанс на тези момчета и ще се радвам, ако те го използват по най-добрия начин. На скамейката бяха и Алекс Тренков, и Кулин, и Благой Скачев. На младите футболисти им трябват мачове, за да трупат опит, защото те все още нямат такъв.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P