Треньорът на Струмска слава се закани: Няма да му е лесно на лидера в Радомир!

Стефан Ралчев
За нас ще бъде тест да видим къде сме срещу най-силния отбор в групата

Струмска слава (Радомир) загуби с 0:2 гостуването си на Беласица в Петрич през изминалия уикенд във Втора лига. Въпреки поражението, радомирци продължават да доиграват спокойно сезона, като са на временното 7 място с 41 точки.

„Трудно гостуване, което вече е минало. Знаете, че домакините бяха опрени буквално до стената, защото продължават да се борят в долната част на класирането. По принцип в Петрич се играе трудно, още повече в тази борба на Беласица. Можехме да изиграем и по-добре мача, но вече казах, че от тук до края на сезона за нас резултатите не са основен приоритет. Искам да изградя напълно мнението си за целия състав и за промените, които ще настъпят след края на сезона“, коментира старши треньорът Владимир Димитров пред официалния сайт на Струмска слава (Радомир).

Относно предстоящия двубой срещу лидера Спартак Варна, наставникът на радомирци каза: „Изправяме се срещу най-добрия отбор в групата. За нас ще бъде тест и едновременно с това допълнителна мотивация да играем срещу Спартак, за да видим къде се намираме ние спрямо лидера в класирането. Още повече, че двубоят е в Радомир и със сигурност ще направим всичко възможно, за да се представим на ниво. Обещавам на гостите от Варна, че няма да им е лесно в Радомир, въпреки че водят в подреждането.“

Владимир Димитров уточни, че двамата нигерийци, които са на проби от десетина дни, продължават да тренират с отбора и засега оставят добри впечатления: „Ще продължим да ги наблюдаваме и ще решим на по-късен етап дали да ги задържим, за да ги използваме евентуално за следващия шампионат.“

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P