Треньорът на Струмска слава: Изграждаме почти нов състав, доста момчета са с контузии (ВИДЕО)

Стефан Ралчев
Надявам се до първия мач всичко да бъде наред и да победим

Владимир Димитров

Старши треньорът на Струмска слава (Радомир) Владимир Димитров коментира актуалното състояние на отбора около седмица преди подновяването на пролетния дял от Втора лига.

„Имам известни притеснения, тъй като от некачествените и твърди терени 7-8 футболисти получиха контузии, които пречат да вземат пълноценно участие в тренировките. Това няма как да не ме притеснява. Има още 10 дни до първия мач и се надявам да излезем от тази ситуация, така че в началото на следващата седмица всички да са готови за подновяването на сезона“, коментира наставникът на радомирци пред ТВ Струма, цитиран от официалния сайт на клуба.

„Все още имам няколко дилеми около състава. Напуснаха ни 10 футболисти, привлякохме доста нови, което на практика е изграждане на почти нов отбор, като дори ще променим някои неща в игровата схема. Нужно е време тези футболисти да свикнат с условията и обстановката, но се надявам, че до мача следващата събота всичко ще бъде наред и ще победим“, завърши Владимир Димитров.

Първият двубой на Струмска слава (Радомир) през пролетния дял от Втора лига е на 17 февруари от 14:00 часа на стадион „Христо Радованов“ срещу Лудогорец II (Разград).

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P