Треньорът на Славата: Най-ужасният сценарий, който можеше да ни се случи…

Стефан Ралчев
Гардът е паднал, но няма никакво отказване…

Струмска слава (Радомир) загуби гостуването си на Спортист (Своге) в мач от 24 кръг на Втора лига. Ето какво каза старши треньорът на радомирци Владимир Димитров пред официалния сайт на клуба:

-Господин Димитров, три поредни неуспешни мача, като и този път загубата дойде в края на двубоя?!
-Това беше най-ужасният сценарий, който може да ни се случи! Понякога каквото и да правиш, нещата не се получават. Загубихме в Плевен с гол в 88-ата минута, като не ни дадоха чиста дузпа. Срещу ЦСКА 1948 II съдиите също ни ощетиха, а сега паднахме с гол в последните секунди след балонно изсипана топка в наказателното ни поле. Ситуацията за мен е необяснима, но стават грешки, има го във футбола и просто трябва да продължим.

-Как протече мача през вашия поглед?
-През първото полувреме домакините имаха две стопроцентови положения, които дойдоха след наши грешки, но така и не отбелязаха гол. На полувремето бях принуден да сменя Румен Сандев заради контузия, а по-късно и Марио Дилчовски. Въпреки тези смени, започнахме да имаме превъзходство и да създаваме опасни атаки, но не стигнахме до изравнителен гол.

-Направихте доста офанзивни смени…
-Търсехме победата в мача, ние по никакъв начин не гостувахме в Своге, за да пазим равенство или нещо такова. На мястото на Сандев пуснах Кадрич, в един момент дори минахме да играем в схема само с двама защитници, но за съжаление не само не стигнахме до гол, а и загубихме.

-Какво е настроението в съблекалнята?
-Паднал е гардът, съвсем нормално е, когато в три поредни мача не успяваш да победиш. Видял съм две и двеста във футбола, минал съм през какво ли не, така че нямам никакво притеснение и не съм се предал по никакъв начин. Трябва да го предам на футболистите, че могат и имат силите да излязат от тази ситуация.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P