Треньорът на Несебър: Неприятно, но все още имаме шансове…

Стефан Ралчев
Отиваме в Асеновград за трите точки

Жечев1

ОФК Несебър направи равенство 1:1 у дома срещу Гигант (Съединение), а в междинния кръг в сряда му предстои гостуване на Асеновец (Асеновград). Разликата до лидера във временното класиране в Югоизточната Трета лига Спартак (Пловдив) е точки.

„Трябваше да победим Гигант, защото бяхме по-добрият отбор и владеехме инициативата почти през целия мач. Получи се добър двубой, имахме не малко положения, но за съжаление не успяхме да реализираме втори гол, с който да затворим мача в наша полза. Изчакахме нашия момент, открихме резултата, но след това отново допуснахме грешка. За втори път в два поредни мача ни вкарват доста нелеп гол, но и това го има в играта“, коментира старши треньорът на ОФК Несебър Николай Жечев пред официалния сайт на клуба.

На въпрос относно изоставането в класирането, наставникът сподели: „Вече сме на 6 точки зад Спартак и на 4 зад Саяна. Двата отбора играят утре помежду си. Ще видим какво ще се получи, но ако направят равен, а ние спечелим в Асеновград, ще се възползваме от тяхната грешна стъпка. След това приемаме и двата тима като домакини, което означава, че ще търсим задължителни победи над тях. Все още сме в играта, макар и да ни е доста по-трудно. Ако бяхме взели трите точки срещу Съединение, ситуацията щеше да е съвсем друга.“

„Отиваме в Асеновград за трите точки, които са ни жизнено важни. Асеновец не е същият отбор, бе напуснат от някои футболисти, но все така продължава да бъде коварен и труден за побеждаване съперник особено, когато играе у дома. Трябва да победим на всяка цена“, каза още Николай Жечев.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P