Треньорът на Марек след равенството с Янтра: Не знам каква е логиката да пратят този съдия

Стефан Ралчев
Вероятно е имало тежест от резултата миналия кръг

Старши треньорът Танчо Калпаков коментира равенството с Янтра (1:1) пред официалния сайт на Марек.

След равенството Марек е на 4 място във Втора лига с 28 точки, колкото има и третият Монтана, вторият Спартак Варна е с 29 точки, а лидер е Септември с 32 точки.

„Получи се двуостра игра. Както можехме да го спечелим, така можехме и да го загубим този мач. Мисля, че познавам отлично отбора на гостите. Очаквах точно такава игра от тях, но за жалост допуснахме много грешки през първото полувреме. Това можеше да ни коства мача още рано-рано. При 0:1 все още бяхме в играта и радващото е, че в последната минута късметът ни покри и изравнихме.

Вятърът беше фактор в този мач. А стилът на гостите е такъв, че те предпочитат да играят дълга топка в противниковата половина. Там имат доста агресивни състезатели, които играят за втора топка. Ние трябваше да им противодействаме далеч по-добре, да свалим топката. Да играем с повече подавания – това, което умеем да правим. Не ни се получи. Второто полувреме вдигнахме малко темпото, създадохме положения. Може би с оглед ситуации и положения резултатът е закономерен.

Съдиите не си ги определяме ние. Не знам каква е логиката да пратят този съдия. Знаете, че се бе получило напрежение в един от мачовете, имахме тежки наказания. Не знам дали беше редно отново да ни свири.

Вероятно е имало тежест от резултата миналия кръг. Мисля, че тази катастрофална загуба доведе до някакви сривове в нашия отбор. Нямаше го това настроение и увереност. Най-вероятно ни е повлияла загубата от преди седмица.

Валери Йорданов е един от талантливите играчи от школата. Имаме 3-4 момчета, които смятам, че са на много добро ниво. Дадохме шанс на Костов, но след поредица неубедителни игри решихме да направим промени. Валери Йорданов е играч, който заслужава внимание и да му се гласува доверие. Смятам, че като за първи мач добре се представи, но се усещаше напрежението в него. Смятам, че качествата му са много по-големи от това, което показа днес“.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P