Треньорът на Асеновец (Асеновград): Първа победа! Трябваше да вкараме още голове

Стефан Ралчев
Надявам се ситуацията да се успокои след успеха, допълва Йордан Ковачев

Йордан Ковачев

Асеновец (Асеновград) постигна първа победа от началото на пролетния дял на Югоизточната Трета лига. Тимът надви Левски (Карлово) с 3:1, а това бе и първи успех за старши треньора Йордан Ковачев начело на асеновградчани.

„Играхме много добре, направихме силен мач с много създадени голови положения. Лично мое мнение е, че трите гола, които реализирахме, бяха най-малкото. Можеше да отбележим поне още толкова попадения. Само Славчо Шоколаров остана два пъти сам срещу вратаря и стреля точно в него“, коментира след мача наставникът на Асеновец пред официалния клубен сайт.

„Имаше известно напрежение преди мача, защото все още нямахме победа през пролетта. Така се развиха до момента двубоите, че наистина ни тежеше липсата на успех. В първия кръг загубихме от Димитровград, където традиционно играем трудно. След това срещу Сливен направихме равен у дома, въпреки че ги изпуснахме, но този равен за нас бе с цената на загуба. После дойде най-неприятният момент – загубата от Секирово навън. Може би след този двубой се покачи и напрежението в отбора, защото загубихме от доста по-слаб отбор от нас, още повече, че и два пъти повеждахме в резултата.

Паднахме от Гигант с 2:6, но резултатът доста лъже. Внушителен е и всеки би си помислил, че са ни разбили категорично, а реално – да, имаха положения, но вкараха всичко, което създадоха! Аз такова нещо рядко виждам. Да не говоря, че и ние им помогнахме, като те отбелязаха два-три доста комични попадения…

Сега след победата над Левски (Карлово) смятам, че ситуацията ще се успокои“, каза още Данчо Ковачев.

„Направих някои промени в състава за изминалия мач, като този път резерви останаха Тодор Танчев и Петър Шопов, а Венци Белчев беше наказан. Отборът започна да се комплектова, вече имам повече опции с включването на Славчо Шоколаров, със завръщането на Халибрям Кармаджъ и с показаната много по-добра игра от момчетата, което създава конкуренция в тима“, завърши треньорът.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P