Треньор на „козлите“: Пропуснахме да разгромим противника!

Стефан Ралчев
Изиграхме един от най-силните си мачове, коментира Иван Топузов

Помощник треньорът на Банско Иван Топузов коментира победата над Балкан (Ботевград) с 1:0 през изминалия кръг.

„Изключително сме доволни от успеха над сериозен противник. Истината е, че ние можеше да спечелим много по-убедително, защото пропуснахме много чисти голови положения. Само Фикийн имаше четири ситуации да отбележи гол, Роман Родопски също имаше две-три положения, които като по чудо не отбеляза. Отдавна не е гостувал отбор в Банско, който да няма точен удар в нашата врата. Гостите от Ботевград имаха по-опасна ситуация в последните секунди, а ние вместо да си затворим мача рано-рано, за малко можеше и да ни изравнят“, коментира наставникът на „козлите“ пред официалния сайт на Банско.

„Имахме доста кадрови проблеми преди срещата и разполагахме само с 14 футболисти. Имахме доста контузени и наказани играчи. Но се справихме. И за предстоящото гостуване на ЦСКА 1948 III отново ще ни липсват някои момчета заради травми, както и старши треньорът Борис Галчев, който е наказан“, допълни още Топузов.

„Очакваме тежък мач в София, защото ние по принцип изпитваме затруднение срещу вторите и третите отбори. Видяхте какво се получи в първия пролетен кръг срещу втория отбор на Левски. Не искам да звучи като оправдание, но на изкуствения терен на Герена имахме затруднения“, каза още треньорът.

На въпрос, на какво се дължи реакцията между двата мача, загубата от Левски II и победата над Балкан, Иван Топузов коментира: „Старши треньорът Боби Галчев направи някои корекции в схемата на игра и се получи много добре. Надяваме се и в София да продължим с доброто си представяне.“

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P