Тръгва ли си Мъри от Левски: Ще го разберете от мен, никога не съм крил нищо

Стефан Ралчев
Отдавам тези писания на не до там здравата обстановка в клуба

Треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира спекулациите относно евентуално негово напускане на тима още преди края на сезона.

Palms Bet бонус код 2021 ви носи допълнителни възможности за бонуси

„Отдавам тези писания на интереса към футболен клуб Левски. Много неща се преекспонират. Всеки може да говори, каквото иска, ние сме демократична държава. Отдавам го и на не до там здравата обстановка и постоянните разговори, които се водят. Когато има нещо, ще го разберете първо от мен. Никога не съм крил нищо“, сподели Стоилов.

„Нито има интерес към Кордоба, а Георги (б.р. Миланов) има договор със своя дубайски отбор до 30 юни. Ако той не продължи там, ще преценим дали може да постигнем разбирателство за неговото присъствие в Левски“, добави наставникът на „сините“.

Тази контрола като желание, като динамика беше по-добра от мача срещу Ботев Враца, но все още смятам, че до мача трябва да намерим верния ритъм, да повдигнем още малко движението си по терена и да подобрим значително завършващата фаза, защото през първото полувреме имахме 4-5 шанса, които с много лека ръка пропускаме. В един двубой срещу по-сериозен противник, това може да се окаже важно.

Труден период, когато толкова дълго време нямаш официални мачове, да гадаеш в какво състояние се намират футболистите. Не може при 8 отбора, които играят четвъртфинали, другите да стоят 20 дни. Играем с Локомотив (София) и след това още 10 дни намаме мач. Оказва се, че за един месец ще играем един мач срещу Локомотив. Ако това е ритъм и динамика?! После се оплакваме, че няма динамика. Мачовете носят авторитет, престиж, приходи и слава на играчите и клуба

„Петрис има лека настинка, а Кристиян Димитров имаше удар от предния мач в мускула, отокът почти е изчезнал, но все още не можеше да вземе участие. Надявам се и двамата до един-два дни да бъдат готови за игра.“

„С оглед и на двамата наказани играчи и контузията на Илиян Стефанов е нормално някои от младите да попаднат в групата. На зеления терен, който показва добри качества и играе на ниво да заповяда да показва на хората. Има млади играчи, които видимо напредват. Трябва да продължим тяхното обучение“, продължи треньорът на Левски.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P