Това се казва удар: Играч уцели коефициент 26.00 за победата на Ботев Враца срещу Левски

«Букмейкър Рейтинги»
Левски загуби с 1:3 от Ботев Враца в мач от поредния кръг на Първа лига. Двубоят се игра в неделя на стадион „Георги Аспарухов“, а успехът на гостите разтърси футболна България. Защото бе първи за врачани срещу „сините“ от… 30 години.

И още нещо. Ботев Враца не бе побеждавал Левски на „Герена“ от 11 декември 1985 година, когато прави исторически мач и печели с 6:3.

Сега резултатът е „само“ 3:1 за Ботев Враца, след като двама футболисти с името Валери попариха домакините. Валери Божинов отбеляза два гола, а Валери Домовчийски добави още един. Любопитното е, че и двамата са носили синия екип през годините. Домовчийски бе част от един от най-силните отбори на Левски в последните години, правейки страхотни мачове в Европа.

За нас, любителите на залозите обаче, друго е по-интересно. Каквито и пристрастия да има всеки фен, трудно или по-рядко се срещат смелчаци, които да заложат на победа на Ботев Враца срещу Левски и то на „Герена“.

Е, намери се и такъв. Нашият герой е заложил 20 лева забележете, при коефициент 26.00! за победа на Ботев Враца. Печалбата е 520 лева.

В случая не сумата е толкова важна, защото сме ставали свидетели на огромни залози и печалби, а самата мисъл и действие да заложиш за победа на Ботев Враца насред „Герена“.

Честито на печелившия и дай боже още повече подобни удари.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P