Тотнъм спря печалба във феноменален фиш от 14 мача в права колонка

«Букмейкър Рейтинги»
Когато говорим и даваме примери за печалбите и за интересните и смели залози, доста често отиваме от другата страна на нещата – в която сме от страната на губещите. Понякога обаче загубата боли, защото сме били на косъм от печалба…

Затова решихме да ви покажем един пример, с който наистина съжаляваме потърпевшия 🙁

Всъщност, вината е на пакостниците от Тотнъм, които през уикенда съсипаха доста залози. Един от тях обаче наистина е болезнен.

Права колонка с 14 мача и само “шпорите” издъниха работата. Събраният общ коефициент е точно 280,27 и срещу залог от само 5 лева, щеше да донесе печалба от 1401 лева. Само че Тотнъм загуби от Саутхямптън и провали целия фиш.

И още един пример за неприятно стечение на обстоятелствата, само че с другия лондонски тим – Челси. Който може да те издъни във всеки един момент. Сините направиха 1:1 у дома срещу Уулвърхямптън, като от този хикс също пострадаха не малко хора.

В случая става въпрос за 10 мача в права колонка – 9 от тях познати и единствено Челси праща фиша в кошчето. Иначе залогът е 10 лева, а потенциалната печалба 494 лева. Уви, Челси и този път реши да развали празника на доста от нас 🙁

Списък на всички букмейкъри, в които може да стартирате вашата нова сметка

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P