до 200 лв начален

бонус спорт

Вземи бонус

Тодор Батков купува от новите акции на Левски

Стефан Ралчев
Наско Сираков представи Бизнес Клуб Левски

Бившият собственик на Левски Тодор Батков обяви официално, че ще вземе нов пакет с акции на клуба. Офертата е направена към бизнесмени и популярни левскари по време на официалното откриване на Бизнес Клуб „Левски“ със съучредител настоящият мажоритарен собственик на „сините“ Наско Сираков.

Всеки кръг може да направите залог в Палмс Бет на мачовете на Левски

„Никой не е по-голям от Левски, каза Тодор Батков след срещата. И го повтори на няколко пъти при въпроси за разделението в клуба.

„Оформя се комисията по увеличението на капитала, което беше гласувано на общото събрание на Левски. Беше отправена поканата желаещите да се включат. Аз съм акционер, но ще си взема пакет от тези акции“, заяви адвокатът. Не разкри точно колко голям акционер би станал с новия пакет, но със сигурност щял да помогне и по този начин.

„В каква степен това сдружиние ще помогне, сега е трудно да се каже, но името и марката Левски обединява много хора. Беше лансирано, че ще започне и активна работа сред българи в чужбина, привърженици на Левски – в Щатите, в Англия… Като цяло ‘продължаваме напред“, добави Батков.

„Няма разлика между това и другите сдружения. Всичко е с една цел. Въпреки ситуацията от последните седмици, никой не е по-голям от Левски. Нашата мисия като привърженици е да продължим да загърбваме споровете и нервите и да вървим напред в името на Левски, каза още той.

Единствен Батков говори след официалното откриване на бизнес клуба. Официална информация се очаква до десетина дни. Към момента е ясна тази, записана в учредителния протокол.

На 25 март бе учредено сдружение “Бъдеще за Левски – Бизнес Клуб“. Сред учредителите му са Наско Сираков, председателят на Управителния съвет Даниел Боримиров, Борислав Георгиев – юридически съветник на Сираков по въпросите с увеличението на капитала на футболния клуб, собственикът на Palms Bet Мило Борисов и сестра му Роси МакКии чрез фондация „Спорт в България“.

В устава на сдружението е записано, че сред целите му е „да подпомага „Професионален Футболен Клуб Левски“ в изплащането на задълженията му към НАП; Да подкрепя и финансира при нужда „Професионален Футболен Клуб Левски“ във връзка с развитието на спортно-техническата, маркетинговата и административната дейност на спортния клуб, както и да участва като акционер в него като закупи акции, съгласно решение на управителния орган и да създава нови възможности и търговски партньорства за своите членове“.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P