Тити Папазов се заяде с феновете на Левски: Искам нашите действия да са знак за обединение

Стефан Ралчев
Привържениците са най-огромният капитал на клуба, добави шефът

Президентът на баскетболния Левски – Константин Папазов, говори за решението си да преведе 7600 лева от приходите от билетите за финала за Купата на България по баскетбол по сметката за НАП във връзка с дълга на футболния Левски.

PalmsBet онлайн предлага коефициенти за водещите баскетболни първенства в света

„Тези 7600 лева са капка в морето, финансовото положение на БК Левски не е по-добро в никакъв случай. Причини доксан-докус има Левски да е разцепен откъм своите фенове. А те са най-големият капитал на Левски – огромната любов, която акумулира от 750 000 почитатели. Имаше официално поръчано от нас социологическо изследване, това е огромен капитал.

Левски към днешна дата съществува, след напускането на г-н Божков през 2020 година, до огромна степен благодарение на своите фенове. Говоря за всичките, не за тези, които се опитват да се представят за нещо над другите. В масата е силата.

Беше мое емоционално решение – ние доникъде няма да стигнем с тези 7600 лева, нито пък ще помогнат на тази огромна дупка от 11 милиона и половина, но ми се иска това да бъде някакъв знак на обединение. Нещо, което липсва генерално в нацията, не в Левски“, каза баскетболният специалист пред bTV.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P